Φ. Γεννηματά: «Δεν θα γίνουμε δεκανίκι»

15:37 31/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Κλειστά τα χαρτιά της για την επόμενη ημέρα των εκλογών κρατά η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Reporter».

«Κυβερνητικό δεκανίκι δεν θα γίνουμε ούτε για τον κ. Τσίπρα, ούτε για τον κ. Μητσοτάκη…Μένουμε σταθεροί στην επιλογή μας για τον αυτόνομο ρόλο, τον διακριτό λόγο, και τα ανοιχτά μέτωπα απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της

Νέας Δημοκρατίας. Στόχος μας η ανατροπή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών, η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το «κλείσιμο του δρόμου» στη συντηρητική παλινόρθωση με τη ΝΔ» τονίζει και συνεχίζει με σκληρή κριτική για τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ:

«Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε...Οι κύριοι Τσίπρας και Καμένος μαζί ξεκίνησαν, μαζί προχωρούν και αγκαλιασμένοι θα πέσουν στον γκρεμό. Η εκλογική ήττα ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την αναγκαία συνθήκη για να ξεφύγει η Ελλάδα σήμερα από το σπιράλ της οικονομικής, κοινωνικής και θεσμικής κρίσης, μέσα στο οποίο οι κυβερνήσεις του κ. Τσίπρα την έχουν εγκλωβίσει τα τελευταία τρία χρόνια».

Η Φώφη Γεννηματά κάνει λόγο για «ολική επαναφορά της ενιαίας Κεντροαριστεράς, που «δεν αφορά μόνο στα εκλογικά ποσοστά αλλά κυρίως στην επικράτηση των πολιτικών βιώσιμης ανάπτυξης για τη χώρα που θα διασφαλίζει δουλειές με αξιοπρέπεια για τους ανθρώπους, κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη».

The post Φ. Γεννηματά: «Δεν θα γίνουμε δεκανίκι» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα