“Εξαλλος ο Τσίπρας με τη Ζωή και για τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών

20:48 31/7/2015 - Πηγή: Aixmi

Έξαλλος είναι ο Αλέξης Τσίπρας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, όχι μόνο για την καταψήφιση των προαπαιτούμενων μέτρων και τους «φιλιππικούς» εναντίον της συμφωνίας με τους δανειστές, αλλά και για την καθυστέρηση ορισμού του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

Τα αισθήματα του πρωθυπουργού μετέφερε με ακρίβεια ο στενότερος συνεργάτης του -ο υπουργός

Επικρατείας Νίκος Παππάς, στην ομιλία του στην κεντρική επιτροπής. Συνέδεσε την κορυφαία επιλογή της κυβέρνησης για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών συχνοτήτων, με την άρνηση της προέδρου της Βουλής να συγκαλέσει τη διάσκεψη των προέδρων και να οριστούν τα νέα μέλη του ΕΣΡ.

Μόνο τυχαία δεν ήταν, επίσης, η αποστροφή του Στέλιου Παππά -πατέρα του υπουργού και ιστορικού στελέχους της Αριστεράς- ότι «εκεί υπάρχουν και συγγενικές σχέσεις». Εννοώντας την αντιπρόεδρο του ΕΣΡ Λίνα Αλεξίου -μητέρα της προέδρου της Βουλής- η οποία ασκεί χρέη προέδρου μέχρι να οριστεί το νέο συμβούλιο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και όταν η κ. Κωνσταντόπουλου αντέδρασε, λέγοντας ότι θλίβεται και ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να θίγει τη μητέρα της, επανήλθε ο Νίκος Παππάς και επέμεινε με αυστηρότητα στον επείγοντα χαρακτήρα που έχει ο ορισμός της νέας σύνθεσης του ΕΣΡ.

«Κεντρικός στόχος μας είναι το χτύπημα της διαπλοκής, αλλά όσο δεν υπάρχει νόμιμο ΕΣΡ, δεν μπορεί να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τις τηλεοπτικές άδειες, που θα αναδιατάξουν τον τηλεοπτικό χάρτη», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα