Έξαλλοι οι Βρετανοί με τη Σκότλαντ Γιαρντ μετά από τα tweets του Τραμπ

17:38 15/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Οργή προκάλεσαν στους Βρετανούς tweets του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που αναφερθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου κι αυτό γιατί όπως διαφάνηκε μέσα από όσα έγραψε ο κ.Τραμπ, η Σκότλαντ Γιαρντ γνωρίζει τους τρομοκράτες και δεν τους έχει συλάβει, ενώ ο δράστης της σημερινής επίθεσης εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.Επίσης ο κ.τραμπ ανέφερε πως θα επικοινωνήσει άμεσα με την

κα Μέι, η οποία όμως ερωτηθείσα σχετικά ανέφερε πως κάθε υπόθεση καικάθε σενάριο δεν βοηθά αυτή τη στιγμή την αντιμετώπιση της τρομορκατίας, δείχνοντας την ενόχλησή της για την «παρέμβαση» του Αμερικανού προέδρου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε νωρίτερα:

«Ακόμα μια επίθεση στο Λονδίνο από έναν αποτυχημένο τρομοκράτη. Αυτοί οι άρρωστοι και παράφρονες άνθρωποι ήταν στο στόχαστρο της Σκότλαντ Γιαρντ. Πρέπει να δρούμε εκ των προτέρων!»

Another attack in London by a loser terrorist.These are sick and demented people who were in the sights of Scotland Yard. Must be proactive!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 15, 2017

Ενώ επανήλθε μερικά λεπτά αργότερα με νέο, στο οποίο πρότεινε και τη λύση: «Οι αποτυχημένοι τρομοκράτες πρέπει να αντιμετωπιστούν με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Το διαδίκτυο είναι το κύριο εργαλείο στρατολόγησής τους το οποίο πρέπει να κόψουμε και να χρησιμοποιούμε καλύτερα!»

Loser terrorists must be dealt with in a much tougher manner.The internet is their main recruitment tool which we must cut off & use better!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 15, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα