Έξαλλη η Γκόλντμπεργκ με «τις υπερβολές περί σεξουαλικής κακοποίησης»

16:43 22/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Έξαλλη έγινε η γνωστή ηθοποιός Γούπι Γκόλντμπεργκ όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο τηλεοπτικό σόου στο The View, ρωτήθηκε σχετικά με το σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων.

Εκείνη «πιάστηκε» από μια πρόσφατη «αποκάλυψη» που έκανε η 23χρονη φωτογράφος από το Μπρούκλιν, Γκρέις, η οποία σε συνέντευξή της στο babe.net μίλησε για ένα ραντεβού της με τον ηθοποιό Αζίζ Ανσάρι, το οποίο υπαινίχθηκε πως εξελίχθηκε σε σεξουαλική κακοποίησή της, σχεδόν, στο διαμέρισμά του. «Πιστεύω ότι με εκμεταλλεύθηκε ο Αζίζ», είπε η 23χρονη ενώ πρόσθεσε πως ο σταρ του «Master of None», είτε δεν παρατήρησε, είτε αγνόησε τη μη εκφρασμένη λεκτικά δυσφορία της. Ο Αζίζ από την πλευρά του εξέφρασε δημόσια, την «έκπληξη και ανησυχία» του, ακούγοντας ότι η κυρία αισθάνθηκε «βιασμένη».

Στη διάρκεια της συνέντευξής της η Γούπι Γκόλντμπεργκ φανερά εκνευρισμένη είπε πως: «Κατά συνέπεια, το θέμα για μένα είναι «τι είναι μη λεκτικό σήμα». Μοιάζει να είναι σοβαρό θέμα. Αν έχεις βγει ραντεβού κι αυτός δεν είναι τόσο καλός όσο νόμιζες, και δεν αισθάνεσαι άνετα κι εκπέμπεις μη λεκτικά σήματα, αυτό σημαίνει «σταμάτα», «φύγε», «ξεκουμπίσου»; Πού έχει πάει το «σταμάτα ειδάλλως θα σε χτυπήσω στα ευαίσθητα σημεία σου»;».

Η Γούπι απευθυνόμενη στους νεώτερους θεατές είπε: «Εσείς παίρνετε την απόφαση. Αν το επιζητάτε, τότε είναι πολύ πιθανό να πάρετε αυτό που ζητάτε. Αλλά αν δεν το επιζητάτε, πιθανά να πρέπει απλά να πείτε «ήταν όμορφα που συναντηθήκαμε απόψε»».

«Το μήνυμα είναι πολύ-πολύ καθαρό. Αν δεν ενδιαφέρεστε για σεξ, τότε πείτε «καληνύχτα», μετά το δείπνο» κατέληξε η Γούπι Γκόλντμπεργκ.

The post Έξαλλη η Γκόλντμπεργκ με «τις υπερβολές περί σεξουαλικής κακοποίησης» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα