Εύα Καϊλή: Ο Πολάκης έχει γίνει επαγγελματίας σχολιαστής σε ό,τι ενοχλεί την κυβέρνηση

10:29 4/10/2017 - Πηγή: Aixmi

«Ο λόγος του Παύλου Πολάκη δεν με τρομάζει, με ενοχλεί. Δεν έχει ήθος και πολιτισμό που αρμόζει σε έναν πολιτικό που έχει αναλάβει μια τέτοια ευθύνη. Τον έχει αναλάβει ο Άδωνις όχι εγώ» είπε σε συνέντευξή της στο Happy Day, η ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή.

Και επεσήμανε: «Ο κ. Πολάκης έχει γίνει επαγγελματίας σχολιαστής σε ό,τι ενοχλεί την κυβέρνηση, όποιος δεν είναι μαζί τους είναι εναντίον τους, αν τα

γεγονότα δεν συμφωνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο το χειρότερο για τα γεγονότα«.

Κι αναφερόμενος στο άρθρο της που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Πολάκη σημείωσε «δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να διευκρινίσω ότι είναι παππούς εξ αγχιστείας, παππού λέγαμε τον έναν, παππού και τον άλλον«.

Σχετικά με τον διορισμό του πατέρα της τον οποίον της χρέωσαν ξεκαθάρισε: «Εξαιτίας μου προσπάθησαν να μεταθέσουν δυσμενώς τον πατέρα μου. Ψευδώς λέγεται ότι διορίστηκε προϊστάμενος νοσοκομείου, ο άνθρωπος είναι μηχανικός«.

Για την κόντρα της με την Έλενα Ράπτη, υπογράμμισε: «Καμία κόντρα. Δεν είμαστε φίλες, είμαστε γνωστές, έχουμε συνυπάρξει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η σύγκριση αδικούσε και τις δυο γιατί η καθεμία είχε διαφορετικό έργο«.

Όσο για τον τίτλο της «Μπάρμπι» είπε: «Μου ανέβασε τον πήχυ πολύ ψηλα για να αποδείξω ότι δεν είμαι μόνο Μπάρμπι κι αυτό με έκανε καλύτερη».

Σχετικά με το ποιον θα ψηφίσει στις εκλογές για την ηγεσία της Κεντραριστεράς, τόνισε ότι δεν θα ψηφίσει Φώφη Γεννηματά: «Θα ήθελα να δω αλλαγή γενιάς στην πολιτική, δεν θα στηρίξω κάποιον συγκεκριμένα που δεν έχει τα πολιτικά χαρακτηριστικά. Η Φώφη Γεννηματά έχει συνεισφέρει αλλά ο καθένας έχει τη δική του άποψη και οπτική για την πολιτική. Θα είμαστε όλοι μαζί σ’ αυτό, ανεξαρτήτως επικεφαλής«.

Keywords
Τυχαία Θέματα