Εθελοντική εργασία από την Περιστέρα Μπαζιάνα(;) στην Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου

10:41 28/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Εθελοντική εργασία στην Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Nοσοκομείου προσφέρει το τελευταίο διάστημα η Περιστέρα Μπαζιάνα, με τη σύμφωνη γνώμη του καθηγητή Ψυχιατρικής Δημητρίου Δικαίου και του διευθυντή της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής Χαράλαμπου Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου, έγινε ομόφωνα αποδεκτή η εισήγηση για «την εθελοντική εργασία στη Μονάδα Μελέτης

Υπνου της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας της κ. Περιστέρας Μπαζιάνα για το χρονικό διάστημα από 1/5/2017 έως 30/11/2017 χωρίς αμοιβή».

Η κυρία Μπαζιάνα μετατάχθηκε πριν από δύο μήνες από καθηγήτρια Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο διοικητικό προσωπικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Τώρα δραστηριοποιείται στο κέντρο το οποίο ειδικεύεται στη διάγνωση και στη θεραπευτική προσέγγιση ασθενών που πάσχουν από το σύνολο των διαταραχών του ύπνου.

Όμως τελικά όπως προέκυψε η Περιστέρα Μπαζιάνα που προσφέρει εθελοντική εργασία είναι η συνονόματη εξαδέλφη της συντρόφου του πρωθυπουργού και όχι η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα