Ερντογάν: Κατοχικό κράτος το Ισραήλ με πρακτικές τρόμου

18:14 9/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Άκυρη και μη γενόνη χαρακτήρισε την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει ως πρωτεύουσα του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σήμερα.

Ο Ερντογάν επίσης χαρακτήρισε κατοχικό κράτος το Ισράλη και τόνισε ότι χειρίζεται πρακτικές τρόμου.

«Αυτή τη στιγμή, με την αστυνομία τους, καταφεύγουν στον τρόμο και χτυπούν νέους και παιδιά. Επιτίθεται στη Γάζα με F-16. Γιατί; Επειδή λένε «Είμαστε ισχυροί». Εγώ το λέω ευθέως: το να είσαι ισχυρός δεν σημαίνει

ότι έχεις δίκιο» είπε ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος στη συνέχεια επιτέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας: «Ο Τραμπ προσπαθεί να προχωρήσει, λέγοντας «αυτό ήταν, το έκανα, όλα καλά». Συγγνώμη, αλλά το να είσαι δυνατός δεν σου δίνει αυτό το δικαίωμα. Οι ηγέτες των μεγάλων χωρών έχουν ως αποστολή να προωθούν την ειρήνη, όχι να προκαλούν συρράξεις» πρόσθεσε ενώ την Τςτάρτη στην Κωνσταντινούπολη συνέρχεται ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

The post Ερντογάν: Κατοχικό κράτος το Ισραήλ με πρακτικές τρόμου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα