Έρχονται χιόνια σε όλη την Ελλάδα έως το Σάββατο

14:14 25/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Με έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ ενημερώνει για την επιδείνωση του καιρού όπου αναμένονται χιονοπτώσεις και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας.

Συγκεκριμένα οι χιονοπτώσεις θα είναι πρόσκαιρα πυκνές και θα σημειωθούν στη βόρεια και την ανατολική χώρα και σταδιακά σε όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βόρεια:

Αύριο Πέμπτη, χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές θα σημειωθούν στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά και την

Εύβοια οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν και στην Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά από τα βόρεια.

Η ΕΜΥ προειδοποιεί για παγετό κατά τόπους ολικό την Πέμπτη στα βόρεια και την Παρασκευή στα Κεντρικά και βόρεια της χώρας

Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος καθησυχάζει με τη δική του πρόβλεψη, ότι δεν θα σημειωθούν «βίαια ή επικίνδυνα» φαινόμενα αλλά πρόκειται για μια «μια καθαρά χειμωνιάτικου τύπου διαταραχή».

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Αττική και συγκεκριμένα σε περιοχές από τα 400 μέτρα και πάνω ενώ προβλέπει χιόνι και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα