Επίθεση Τραμπ στη Χίλαρι με «όπλο» τις απιστίες του Μπιλ Κλίντον

11:31 9/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε νέο χαμηλό επίπεδο κατέβηκε ο Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να επιτεθεί και να αποδομήσει την υποψηφιότητα της αντιπάλου του Δημοκρατικής γερουσιαστού Χίλαρι Κλίντον.

Αυτήν τη φορά ξαναθυμήθηκε τις απιστίες του συζύγου της Μπιλ Κλίντον και δεν δίστασε να επιτεθεί στην πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ σ’ ένα κρεσέντο κιτρινισμού και ανήθικης πρακτικής.

«Κανείς σ’ αυτήν τη χώρα ήταν χειρότερος από τον Μπιλ Κλίντον με τις γυναίκες. Ήταν καταστροφή. Κανείς δεν ήταν σαν αυτόν

και εκείνη υπήρξε η απόλυτη ραδιούργα. Θα κατεδίωκε και θα κατέστρεφε αυτές τις γυναίκες. Ξέρετε, έχετε διαβάσει ποτέ τι έκανε η Χίλαρι Κλίντον στις γυναίκες με τις οποίες ο Μπιλ είχε σχέσεις μαζί τους; Και κατηγορούν εμένα για τις δηλώσεις μου για γυναίκες. Άστε με ήσυχο» είπε σκωπτικά ο Ντόναλντ Τραμπ.

Καθώς βλέπει το γυναικείο κοινό να του γυρίζει την πλάτη ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία προσπαθεί να ανακτήσει σεβασμό και ψήφους. Άλλωστε η Χίλαρι Κλίντον του έχει επιτεθεί αρκετές φορές για τις απόψεις του όσον αφορά στις αμβλώσεις και επειδή ο ίδιος την κατηγορεί ότι παίζει το «γυναικείο της χαρτί».

«Ο Μπιλ Κλίντον ήταν ο χειρότερος στην ιστορία και πρέπει να την ακούω να μιλάει γι αυτό; Και θυμηθείτε, ήταν πολύ κακιά, μέγιστη ραδιούργα και αυτό που έκανε σε πολλές γυναίκες ήταν ατιμωτικό» συνέχισε ο Τραμπ θεωρώντας δίκαιο να χρησιμοποιεί στον προεκλογικό του αγώνα κατά της Κλίντον τη σχέση του Μπιλ Κλίντον με τη Μόνικα Λεβίνσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα