«Επίθεση» Κιμ Καρντάσιαν στον Ερντογάν για τη Γενοκτονία Αρμενίων

11:04 26/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Επιστολή της Κιμ Καρντάσιαν προς όλους τους αρνητές της Γενοκτονίας των Αρμενίων την οποία είχε γράψει πριν από πέντε μήνες η τηλεπερσόνα χρησιμοποίησε το Αρμενικό Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ως ολοσέλιδη διαφήμιση στους New York Times.

Με αυτήν την επιστολή η Κιμ Καρντάσιαν

απαντούσε στη Wall Street Journal που δημοσίευε διαφήμιση μίας ομάδας αρνητών της γενοκτονίας των Αρμενίων, Fact Check Armenia. «Τα λεφτά μιλάνε και τώρα λένε αηδίες… Μάθαμε να τα σπρώχνουμε κάτω από το χαλάκι. Τα ψέματα κάνουν πηχιαίους τίτλους, οι τίτλοι ωραία εξώφυλλα και ωραία εξώφυλλα πουλάνε περιοδικά. Αλλά μόλις άκουσα γι αυτήν την ολοσέλιδη διαφήμιση στη Wall Street Journal που αρνείται να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων, απλώς δεν μπορούσα να το κρύψω κάτω από το χαλάκι«, γράφει η τηλεπερσόνα που έχει καταγωγή από την Αρμενία ενώ πρόσφατα βρέθηκε στο Ισραήλ όπου και απέτισε φόρο τιμής στα θύματα του Ολοκαυτώματος.

Σ’ αυτήν την επιστολή που αναδημοσιεύουν οι Αρμένιοι στους New York Times η Κιμ Καρντάσιαν στρέφεται εναντίον της Τουρκίας και συγκεκριμένα του πρέδρου κατηγορώντας την τουρκική προπαγάνδα γι αυτήν τη διαφήμιση της WSJ, για την οποία σημειώνει ότι προέβη σε κάτι επικίνδυνο κι απερίσκεπτο γράφοντας πως δνε πέθααν και τόσοι όσοι αναφέρουν οι ιστορικοί κι εν τέλει γι αυτό φταίνε οι ίδιοι οι Αρμένιοι.

«Είναι εντελώς ηθικά ανεύθυνο και κυρίως επικίνδυνο. Αν κάποιος αρνείτο το Ολοκαύτωμα ή προέβαλαν θεωρίες συνωμοσίας για την 11/9 θα το δημοσίευαν» σημειώνει καυστικά η Κιμ Καρντάσιαν που συγκρίνει στη συνέχεια το Ολοκαύτωμα με τη Γενοκτονία λέγοντας πως αν αυτή δεν είχε γίνει ίσως να είχε αποφευχθεί και η θηριωδία του Χίτλερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα