Επίθεση αντιεξουσιαστών στη διευθύντρια της Υπηρεσίας Ασύλου

23:48 18/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Επίθεση από ομάδα εντιαξουσιαστών δέχθηκε νωρίτερα η διευθύντρια της Υπηρεσίας Ασύλου, Μαρία Σταυροπούλου, και ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Κωστής Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ κατά την διάρκεια εκδήλωσης για τα προβλήματα των ομοφυλόφιλων προσφύγων και άλλων προσφύγων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που συνδιοργάνωσαν απόψε στην Ταινιοθήκη

της Ελλάδας, η πρεσβεία του Καναδά και ο δήμος Αθηναίων, στην αίθουσα εισέβαλε ομάδα αντιεξουσιαστών, οι οποίοι πέταξαν αυγά και χειροδίκησαν εναντίον της διευθύντριας της Υπηρεσίας Ασύλου, Μαρίας Σταυροπούλου, και του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Κωστή Παπαϊωάννου. Στη συνέχεια φώναξαν συνθήματα υποστήριξης στον απεργό πείνας Μοχάμεντ Α. και αφού πέταξαν φέιγ βολάν, αποχώρησαν.

Ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε για την επίθεση, ότι «οι κύριοι αυτοί με τα μαντήλια, διέκοψαν εκδήλωση και την Δευτέρα στην ΕΣΗΕΑ, όπου κατέγραφαν με βίντεο όλους τους παρευρισκόμενους. Προσωπικά, όλες τις φορές που με έχουν καταγράψει με βίντεο σε εκδηλώσεις ήταν από φασίστες».

Keywords
Τυχαία Θέματα