Επιστρέφου​ν στο ΠΑΣΟΚ Μιλένα, Μαριλίζα και οι άλλοι «αντιμνημο​νιακοί»

19:10 6/4/2012 - Πηγή: Aixmi

Επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ όσοι βουλευτές αποχώρησαν ή διεγράφησαν από τον Γιώργο Παπανδρέου, μετά το προσκλητήριο ενότητας το οποίο απηύθυνε ο Βαγγέλης Βενιζέλος από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.

Η Μιλένα Αποστολάκη, η Μαριλίζα

Ξενογιαννακοπούλου, η Χρύσα Αράπογλου, ο Δημήτρης Καρύδης και όλοι οι άλλοι -πλην Αλέκου Παπαδόπουλου και Γιώργου Φλωρίδη- αναμένεται να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, τη στιγμή που άλλα στελέχη (Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Θανάσης Τσούρας, Σπύρος Βούγιας, Σούλα Μερεντίτη) ανακοινώνουν την απόφασή τους να μη θέσουν ξανά υποψηφιότητα.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος έθεσε ως μοναδικό όρο, σε όσους θελήσουν να επιστρέψουν, την αποδοχή του προγράμματος και της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ. Δεν ζήτησε, δηλαδή, δηλώσεις από κάθε έναν και κάθε μιά ξεχωριστά, όπως έκανε ο Αντώνης Σαμαράς για όσους είχε θέσει εκτός κόμματος.

Με την κίνησή του αυτή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περιορίζει το ζωτικό χώρο του κόμματος που ίδρυσαν η Λούκα Κατσέλη και ο Χάρης Καστανίδης και, βέβαια, στέλνει μήνυμα προς τα κορυφαία στελέχη που έχουν διαφωνήσει δημοσίως με την επιστροφή των «αντιμνημονιακών» βουλευτών (Λοβέρδο, Διαμαντοπούλου, Χρυσοχοΐδη), ότι εκείνος έχει τον τελικό λόγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα