Επιστρέφει στο «λιμάνι» ο «Παπ»!

12:04 17/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Κώστας Παπανικολάου βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επάνοδό του στον Ολυμπιακό, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο διεθνής φόργουορντ συμφώνησε με την πρώην ομάδα του, μετά την αποδέσμευσή του από τους Ντένβερ Νάγκετς!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο Παπανικολάου έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» για συμβόλαιο 3,5 ετών, με οψιόν για NBA out στο τέλος κάθε περιόδου, ενώ οι απολαβές του θα είναι «κλιμακωτές».

Για

να κλείσει το deal, πάντως, θα πρέπει να ξεπεραστεί το θέμα με την Μπαρτσελόνα, που έχει τα δικαιώματά του και μπορεί να τον αποκτήσει αν καταθέσει πρόταση ισόποση με εκείνη του Ολυμπιακού.

Ο Παπανικολάου δεν περίμενε άλλο στο NBA μετά το τέλος της συνεργασίας του με το Ντένβερ, αλλά επέλεξε να επιστρέψει στη «Γηραιά Ήπειρο» έχοντας θέση ως προτεραιότητα να ενταχθεί σε ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα.

Ο διεθνής αθλητής απάντησε αρνητικά στον Άρη, ευχαρίστησε τη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ενδιαφέρον και επέλεξε τον Ολυμπιακό, ενώ για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός.

Keywords
Τυχαία Θέματα