Επική πρόκριση με ανατροπή για την Ουαλία (ΒΙΝΤΕΟ)

00:11 2/7/2016 - Πηγή: Aixmi

Η Ουαλία έκανε μεγάλη ανατροπή, επιβλήθηκε με 3-1 του Βελγίου και θα βρεθεί για πρώτη φορά στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.Η Ουαλία συνεχίζει να εντυπωσιάζει και έγραψε ιστορία, φτάνοντας για πρώτη φορά στα ημιτελικά μεγάλης διοργάνωσης. Οι παίκτες του Κόουλμαν ήταν συγκλονιστική, έκαναν την ανατροπή, επιβλήθηκαν με 3-1 του Βελγίου και θα βρουν απέναντί τους την Πορτογαλία στα ημιτελικά. Εκπληκτική εμφάνιση από τον Ράμσεϊ, που έγινε ο πρώτος με δύο ασίστ στο ίδιο ματς, όμως συμπλήρωσε κάρτες…

Όσο για το Βέλγιο; Πίεσε στο ξεκίνημα των δυο 45λεπτων, όμως οι απουσίες στην άμυνα στοίχισαν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες του Βίλμοτς να έχουν το πόδι πατημένο στο γκάζι και να χάνουν τεράστια τριπλή ευκαιρία μόλις στο 7′. Καράσκο, Ντενάγιερ και Αζάρ είδαν τον Χένεσι και τους αμυντικούς του να σώζουν δύο φορές σχεδόν πάνω στην γραμμή, όμως στο 13′ βρήκαν το γκολ που δικαιούνταν. Ο Ναϊνγκολάν με εκπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα έκανε το 1-0 και όλα έδειχναν ότι οι Βέλγοι είναι έτοιμοι για τα ημιτελικά.

Οι Ουαλοί, όμως, όχι μόνο δεν κατέρρευσαν, αλλά σταδιακά ανέβασαν στροφές. Στο 26′ ο Κουρτουά έσωσε τους κόκκινους διαβόλους στο πλασέ του Τέιλορ, όμως τα κενά στην άμυνα φάνηκαν στο 30′. Κόρνερ του Ράμσεϊ, κεφαλιά του αμαρκάριστου Γουίλιαμς και 1-1! Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχει, ο Μπέιλ είχε την καλύτερη στιγμή στην αντεπίθεση στο 33′, όμως το 1-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα