Επεισοδιακή νύχτα στον ΣΚΑΪ

09:28 14/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Καρέ καρέ παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ την περιπέτεια που εκτυλίχθηκε τη νύχτα στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού.

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έφθασε στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο Παλαιό Φάληρο η αντεισαγγελέας βάρδιας με αστυνομική συνοδεία προκειμένου να συλλάβει τον δημοσιογράφο παραγωγό Κυριάκο Θωμαΐδη.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από μήνυη που υπέβαλε εναντίον του η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το περιεχόμενο της μαγνητοσκοπημένης

εκπομπής του «Δίκη στον ΣΚΑΪ». Η εισαγγελική λειτουργός με την αστυνομία έφθασαν στον ΣΚΑΪ και όταν είδαν τον Κυριάκο Θωμαΐδη να βγαίνει από το αυτοκίνητό του του είπαν πως σκοπεύουν να τον συλλάβουν. Εκείνος είπε πως περιμένει το ένταλμα και εισήλθε στις εγκαταστάσεις του σταθμού για την εκπομπή του.

Όταν επανήλθε η αντεισαγγελέας με το ένταλμα ο δημοσιογράφος αγνοούταν μέσα στο κτίριο, η μετάδοση της εκπομπής σταμάτησε και η αναζήτηση ξεκίνησε… Ωστόσο απέβη άκαρπη και γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα η εισαγγελική λειτουργός με τους αστυνομικούς αποχώρησαν. Οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθούν live τις εξελίξεις, ενώ η απευθείας μετάδοση της επιχείρησης διεκόπη έπειτα από παρότρυνση της διοίκησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα