Επανασύνδεση για Μαράια Κάρεϊ – Νικ Κάνον;

14:32 22/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν ξανά μαζί τον Νικ Κάνον και τη Μαράια Κάρεϊ.

Η popstar φέρεται μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον εκατομμυριούχο Τζέιμς Πάκερ και το τέλος της πεντάμηνης σχέσης της με τον χορευτή της Μπράιαν Τανάκα να επσιτρέφει στην αγκαλιά του τέως συζύγου της, από τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2014.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε μία κοινή νυχτερινή τους βόλτα και υπάρχουν πληροφορίες ότι το ζευγάρι καθώς πλέον είναι και οι δύο ελεύθεροι, ξανασκέφτεται το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Άλλωστε, έχουν τα δίδυμά τους να τους ενώνουν.

Υπενθυμίζεται ότι

ο Νικ Κάνον ξαναέγινε πατέρας τον Μάρτιο έπειτα από μία εφήμερη σχέση με τη Μις Αριζόνα 2010, Μπρίτανι Μπελ, αλλά πλέον δεν είναι μαζί.

Πάντως, ο Μπράιαν Τανάκα επιρρίπτει ευθύνες για τον χωρισμό του με την Κάρεϊ στον Κάνον λέγοντας ότι η popstar ήταν ακόμη κολλημένη μαζί του. Μάλιστα, το ποτήρι ξεχείλισε γι’ αυτόν όταν οι δυο τους πήραν τα παιδιά τους από τα Kids’ Choice Awards κι έφυγαν μαζί, ενώ εκείνος απαίτησε από αυτήν να επιστρέψει σπίτι μαζί του.

Από την άλλη πλευρά, η Μαράια λέγεται ότι είχε κουραστεί να πληρώνει τους λογαριασμούς του Μπράιαν για ακριβά ρούχα, παπούτσια, ρολόγια, κοσμήματα. Όπως λένε πηγές του περιβάλλοντός της αισθανόταν ότι ο Μπράιαν ήταν μαζί της γιατί αναζητούσε φήμη.

Πηγή φωτό: Daily Mail

Keywords
Τυχαία Θέματα