Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες στο Mega από τους τεχνικούς

11:36 13/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Από σήμερα ξεκινούν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες οι τεχνικοί του Mega, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ).

Στην απόφαση αυτή κατέληξαν έπειτα από δύο συνελεύσεις τεχνικών στο Μεγάλο Κανάλι, έπειτα και από τις πρόσφατες διαδηλώσεις και επαφές με στελέχη της Alpha

Βank που είναι η επικεφαλής-συντονίστρια των τριών συστημικών τραπεζών που έχουν δανείσει το κανάλι και έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς του καθώς οι βασικοί μέτοχοί του δεν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

Tο ΔΣ της ΕΤΙΤΑ ζητεί την άμεση καταβολή και εξόφληση όλων των οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων τεχνικών, την επαναλειτουργία του καναλιού με όλους τους εργαζομένους του καθώς και την άμεση ενημέρωσή τους από τους μετόχους επί των προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία και το μέλλον του MEGA.

The post Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες στο Mega από τους τεχνικούς appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα