Επανακυκλοφόρησε η «Ραδιοτηλεόραση»- Ο Νίκος Παππάς κρατά το πρώτο τεύχος

20:57 13/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Επανακυκλοφόρησε η Ραδιοτηλεόραση η έκδοση της οποίας είχε διακοπεί λόγω… κρίσης. Το ιστορικό περιοδικό θα διανέμεται πλέον δωρεάν, ενώ ψηφιακό της αντίγραφο θα διατίθεται στον ιστότοπο της ΕΡΤ.

Το πρώτο συλλεκτικό τεύχος κυκλοφορεί σε περιορισμένα αντίτυπα και είναι αφιερωμένο στην επέτειο απελευθέρωσης της Αθήνας από τα ναζιστικά στρατεύματα την «12η Οκτωβρίου 1944».

«Επιλέξαμε το συλλεκτικό μας τεύχος να είναι επετειακό και αφιερωμένο στην απελευθέρωση

της Αθήνας γιατί η ΕΡΤ συμμετέχει με όλες τις δομές της στον εορτασμό και γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να αναδείξουμε τον αρχειακού πλούτο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης», είπε η Δώρα Χειράκη, υπεύθυνη έκδοσης της «Ραδιοτηλεόρασης».
Ανάρτηση έκανε πριν από λίγη ώρα και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο οποίος κρατά στα χέρια του το 1ο συλλεκτικό τεύχος. Έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter:

Μόλις πήρα στα χέρια μου το 1ο συλλεκτικό τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» που επανακυκλοφορεί και πλέον διανέμεται δωρεάν. Καλορίζικη!

Μόλις πήρα στα χέρια μου το 1ο συλλεκτικό τεύχος της "Ραδιοτηλεόρασης" που επανακυκλοφορεί και πλέον διανέμεται δωρεάν. Καλορίζικη! pic.twitter.com/W7F3jQ6eoY

Νίκος Παππάς (@nikospappas16) October 13, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα