Επαναφέρουν τα… «μπέργκερ του Ερντογάν» στο μενού (ΒΙΝΤΕΟ)

10:16 12/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Εστιατόριο στην Κολωνία αναγκάστηκε να παραμείνει κλειστό για τρεις ημέρες έπειτα από απειλές που δέχθηκε επειδή στο μενού του σέρβιρε τα ζουμερά και νοστιμότατα… «Erdogan Burgers». Αρχικά η διεύθυνση αποφάσισε να αποσύρει το γεύμα από το μενού παρόλο που αναγκάστηκε να παραμείνει κλειστό για τρεις ημέρες εξαιτίας απειλών.

Τα συγκεκριμένα μπέργκερ περιλαμβάνουν κατσικίσιο τυρί, ως σατιρική απάντηση στις αντιδράσεις του Τούρκου προέδρου στο ποίημα του Γερμανού κωμικού Γιαν Μπόμερμαν όπου αναφέρεται σε σεξουαλικές «συναναστροφές» του προέδρου της Τουρκίας με κατσίκες και πρόβατα.

Αντιδρώντας στην ασφυκτική πίεση του Ερντογάν στην ελευθερία του Τύπου ακόμη και στην Ευρώπη το εστιατόριο λάνσαρε το συγκεκριμένο μπέργκερ προσφέροντάς το με έκπτωση 25% στους φοιτητές και σύντομα έγινε ανάρπαστο. Ωστόσο, έπειτα από απειλές αποφασίστηκε να αποσυρθεί και να παραμείνει το εστιατόριο κλειστό για λίγες ημέρες. Προφανώς έπειτα από λογική σκέψη, το εστιατόριο ξανάνοιξε και φυλάσσεται με κάμερες ασφαλείας ενώ τα μπέργκερ του Ερντογάν επανέρχονται στο μενού.

Keywords
Τυχαία Θέματα