Εντυπωσιακή στη φωτογράφηση για την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη (ΕΙΚΟΝΑ)

13:48 2/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Λαμπερή, όμορφη και εντυπωσιακή η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει για τον φακό της αγαπημένης φίλης της και φωτογράφου Ρούλας Ρέβη για την εκπομπή της.

Τη φωτογραφία «πρόδωσε» ο στενός συνεργάτης της, Βασίλης Μπουλούμπασης, που την ανήρτησε στον λογαριασμό του στο instagram.

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ …❤️ #specialthanks

#photografer @rrevi #summer2017 #newmonth #august2017 #truelove #love #tvpersonality #star #gorgeous #woman @elenimenegaki #hair #hairstyling #hairbybouloubasis #hairartist #hairexpert @bouloubasisv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bouloubasis Vasilis B (@bouloubasisv) στις Αύγ 1, 2017, 9:53πμ PDT

Στο μεταξύ, η Ελένη Μενεγάκη μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Άνδρο όπου απολαμβάνει τις διακοπές της και την Αθήνα όπου προετοιμάζεται για τη νέα εκπομπή της από την οποία θα λείπουν οι Γρηγόρης Γκουντάρας και Κατερίνα Ζαρίφη ενώ θα είναι και συντομότερη κατά μία ώρα.

Η ίδια μοιράστηκε μία σπάνια και τρυφερή οικογενειακή στιγμή της με τους φίλους της στο instagram, όπου ο σύζυγός της κρατά στους ώμους του τη μικρή κόρη τους, Μαρίνα.

#eleni #elenimenegaki #onarexperience εκει που ηρεμει το μυαλο κ η ψυχη … #onarandros #summer #andros #ahla #myfavoritebeach #happiness #fatheranddaughter #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις Αύγ 1, 2017, 3:44πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα