Εντοπίστηκε κι άλλη γιάφκα της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη

12:58 8/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Στον εντοπισμό νέας γιάφκας με άγνωστο μέχρι στιγμής περιεχόμενο προχώρησε η ΕΛΑΣ στν περιοχή της Ηλιούπολης, ενώ σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής και της σήμανσης.

Την Πέμπτη, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της Ρούπα, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει μια γιάφκα με όπλα στον Άλιμο τα ευρήματα της οποίας εξετάζονται και αξιοποιούνται.

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής

και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκονται τα τέσσερα κρησφύγετα που αποκαλύφθηκαν μετά τη σύλληψη των δύο γυναικών.

Αναλυτικά, πρόκειται για το διαμέρισμα επί της οδού Ζαϊμη στην Ηλιούπολη, όπου η 48χρονη Ρούπα έμενε για περισσότερο από ενάμιση χρόνο μαζί με τον 6χρονο γιο της, το σπίτι της 25χρονης στην οδό Αθανασίου Διάκου στον Αγιο Δημήτριο και τα δύο μισθωμένα γκαράζ, το πρώτο στον Άλιμο και το δεύτερο στην Κυψέλη που εντοπίστηκαν στο διάστημα από την περασμένη Πέμπτη μέχρι σήμερα.

Το σπίτι της Ηλιούπολης θεωρείται από τους ερευνητές «επιχειρησιακό στρατηγείο» της Ρούπα. Εκτιμάται ότι στο εσωτερικό του θα βρεθούν ίχνη των άμεσων συνεργών της.

Σύμφωνα με την έρευνα. η 25χρονη ήταν εκείνη που ανέλαβε να μισθώσει κλειστό πάρκινγκ στην Κυψέλη όπου εκτιμάται ότι θα μεταφέρονταν τα εκρηκτικά και τα κλεμμένα αυτοκίνητα τα οποία η Αστυνομία βρήκε αποθηκευμένα στο γκαράζ – γιάφκα του Αλίμου.

Το πάρκινγκ επί της οδού Προμπονά στην Κυψέλη ήταν κενό αντίθετα με εκείνο του Αλίμου, όπου βρέθηκαν χειροβομβίδες, μασούρια ζελατοδυναμίτιδας καθώς και πρώτη ύλη για κατασκευή εκρηκτικής ύλης τύπου ΑNFO.

Keywords
Τυχαία Θέματα