Ελένη Ράντου: Δεν θα θύμωνα σε απιστία αν…

15:36 8/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Για το «καυτό» θέμα της απιστίας στο γάμο μίλησε η Ελένη Ράντου και ήταν αποκαλυπτική. Η δημοφιλής ηθοποιός είπε πως είναι υποκριτικό να λέει κάποιος ότι δεν έχει απιστήσει αν βρίσκεται σε μια σχέση 20 ή 30 χρόνων. Και τόνισε ότι η ίδια δεν θα θύμωνε αν ο σύζυγός της της έλεγε «άσε με να το ζήσω για 20-30 μέρες, εγώ για σένα είμαι επί της ουσίας».

Διαβάστε τι είπε στην εκπομπή «Dot» του Σκάι

«Σε μία μακροχρόνια σχέση είναι υποκριτικό να πεις ότι κανένας δεν έχει απιστήσει και πως ο καθένας είναι πιστός εφ’ όρου ζωής. Όταν μία σχέση κοντεύει τα 30 χρόνια, αυτό

δεν αληθεύει είναι ένας μύθος. Πολλές φορές μάλιστα μία απιστία τονώνει και τη σχέση. Η απιστία μπορεί να κρατήσει 20 μέρες ή ακόμα και έναν μήνα. Η ουσία δεν είναι αυτή αλλά το τι θα δεις στο μάτι του άλλου. Αν «στο μάτι του άλλου» δεν δεις κάτι τύπου «σήκω και φύγε τώρα δεν σε αντέχω» και δεις απλά το “άσε με να το ζήσω γιατί το έχω ανάγκη, και εγώ επί της ουσίας για σένα είμαι εδώ, εγώ δεν θα θύμωνα».

Η Ελένη Ράντου είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και έχουν μια κόρη, που σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών.

Ελένη Ράντου: Δεν θα θύμωνα σε απιστία αν…

The post Ελένη Ράντου: Δεν θα θύμωνα σε απιστία αν… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα