Εκβίαζαν Ζαφειρόπουλο για να πάρουν 5 εκατ. από τον Φλώρο της Energa

14:51 1/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Δύο Αλβανοί είναι οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εκ των οποίων ο ένας συνελήφθη, ενώ ο δεύτερος διαφεύγει. Οι Αλβανοί εκβίαζαν μέσω του Ζαφειρόπουλου να πάρουν 5 εκατ. ευρώ από τον Φλώρο της Energa, κι επιπλέον απαιτούσαν να τους δώσει και τη διεύθυνσή του.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, ηθικοί αυτουργοί είναι τρεις φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό ενώ η ανάλυση του τόπου του εγκλήματος, η επιλογή και η κατόπτευση του χώρου, καθώς ο πυροβολισμός από κοντινή απόσταση παραπέμπουν σε κατά παραγγελία δολοφονία.

Ο Ζαφειρόπουλος ήταν δικηγόρος ενός εκ των κρατουμένων στον Κορυδαλλό. Οι ηθικοί αυτουργοί παρήγγειλαν στους φυσικούς να εκφοβίσουν και να αποσπάσουν στοιχεία σχετικά με την υπόθεση της Energa.

Ως δράστης έχει συλληφθεί ένας 32χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε λάβει άδεια από τις Φυλακές Κασσάνδρες και δεν επέστρεψε. Εντοπίστηκε από το στίγμα του τηλεφώνου του σε καταυλισμό Ρομά στην Πάτρα όπου και συνελήφθη ενώ ήθελε να διαφύγει για Ιταλία.

The post Εκβίαζαν Ζαφειρόπουλο για να πάρουν 5 εκατ. από τον Φλώρο της Energa appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα