Εκτροχιασμός τραίνου έξω από τη Θεσσαλονίκη- Δύο σοβαρά τραυματίες

23:26 13/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Εκτροχιασμός τρένου σημειώθηκε νωρίτερα κοντά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Αδένδρου, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Δύο σοβαρά τραυματίες και άλλοι δέκα επιβάτες που τραυματίστηκαν ελαφρύτερα είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του εκτροχιασμού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που σημειώθηκε στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης.

Ο ένας εκ των δύο σοβαρά τραυματιών είναι διασωληνωμένος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου,

ενώ ορισμένοι από τους επιβάτες που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά θα μεταφερθούν στα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς.

Η επιβατική αμαξοστοιχία ξεκίνησε στις 16.18 το μεσημέρι από την ΑΘήνα, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε κατοικία.

Επί τόπου βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο του ΟΣΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr πρόκειται για επιβατική αμαξστοιχία του ΟΣΕ που εκτελούσε το δρομολόγιο ΑθήναΘεσσαλονίκη, ενώ, ύπο άγνωστες συνθήκες, φαίνεται ότι εκτροχιάστηκαν και τα πέντε βαγόνια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αμαξοστοιχία κατά τον εκτροχιασμό χτύπησε σε κατοικία.

Στο σημείο σπεύσαν πυροσβεστικά οχήματα και μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν υπάρχουν τραυματίες από τον εκτροχιασμό.

*εικόνα αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα