Έκτακτη ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό

20:48 1/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Η πορεία των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές στο επίκεντρο της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Θα συζητηθεί και το θέμα των ΔΣ των Οργανισμών.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης,

ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σπύρος Σαγιάς.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται την ώρα που στο Βερολίνο συναντιούνται η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μια συνάντηση που, σύμφωνα με πληροφορίες θα καθορίσει τη «γραμμή» έναντι των ελληνικών θέσεων.

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Στέφεν Ζάιμπερτ είχε επισημάνει πως η Ελλάδα δεν αποτελεί επισήμως το αντικείμενο της αποψινής συνάντησης των τριών ηγετών, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι η πορεία των διαπραγματεύσεων θα συζητηθεί στο περιθώριο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα