Εισαγγελέας Αγγελής: Σχεδίαζαν προφυλάκιση Σαμαρά, Άδωνι, Λοβέρδου

01:18 1/2/2020 - Πηγή: Aixmi

Για σχέδιο προφυλάκισης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των βουλευτών Άδωνι Γεωργιάδη και Ανδρέα Λοβέρδου, λίγο από πριν τις βουλευτικές εκλογές – όποτε και αν διεξάγονταν- μίλησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην επόπτης της Εισαγγελίας

Διαφθοράς Γιάννης Αγγελής, καταθέτοντας για την υπόθεση Novartis συμπληρωματικά στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή.

Όπως είπε, η καταγγελία του προκύπτει από συζητήσεις που είχε με την πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και την τότε Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου. Δήλωσε, μάλιστα, πρόθυμος να εξεταστεί κατ΄ αντιπαράσταση με τις δυο κυρίες, ώστε να μην υπάρξει καμιά αμφιβολία για την αξιοπιστία της κατάθεσης του. 

Αναφερόμενος στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη σημείωσε ότι είχε δόλο στις ενέργειές της και καθοδηγείτο από τον «Ρασπούτιν», τον οποίο πάλι όμως δεν κατονόμασε. Παρέπεμψε στις κυρίες Παπασπύρου και Δημητρίου και στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, που -όπως είχε υποστηρίξει και στην Προανακριτική Επιτροπή- ξέρουν το όνομά του και του το είχαν πει.

The post Εισαγγελέας Αγγελής: Σχεδίαζαν προφυλάκιση Σαμαρά, Άδωνι, Λοβέρδου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα