Είχε μπροστά του 2 ώρες τον Τσίπρα και δεν τον ρώτησε για Βαρουφάκη!

21:38 29/7/2015 - Πηγή: Aixmi

Παγκόσμιο ρεκόρ «πρωτοτυπίας» διεκδικεί η συνέντευξη του πρωθυπουργού στο κoμματικό ραδιόφωνο του Σύριζα, καθώς ο διευθυντής Κώστας Αρβανίτης -που του πήρε τη δίωρη συνέντευξη- δεν τον ρώτησε ούτε μια φορά για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη, που έχουν ξεσηκώσει σάλο.

Αν υπήρχε, δηλαδή, σχέδιο για δημιουργία παρατραπεζικού συστήματος με υποκλοπή των ΑΦΜ εκατομμυρίων Ελλήνων. Αν το σχέδιο αυτό ήταν εν γνώσει του και -πολύ περισσότερο- αν είχε συνταχθεί με δική του εντολή. Και, μάλιστα, πριν ακόμη από τις

εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου.

Για όλα αυτά ο δημοσιογράφος δε θεώρησε σκόπιμο να υποβάλει ούτε ένα ερώτημα, αν και είχε απέναντί του επί δυο ώρες τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο θέμα αναφέρθηκε, κάποια στιγμή, από μόνος του ο ίδιος ο πρωθυπουργός, χαρακτηρίζοντας «ποινικοποίηση» την αυτονόητη προετοιμασία του υπουργείου Οικονομικών απέναντι στο ενδεχόμενο αποτυχίας των διαπραγματεύσεων.

Ούτε τότε, όμως, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε κάτι σχετικό. Kαι επειδή αποκλείεται να μην το σκέφτηκε, εύκολα οδηγείται κανείς στο συμπέρασμα ότι του είχε υποδειχθεί «άνωθεν» να μην κάνει την ενοχλητική ερώτηση.

Άλλωστε, σε άλλες στιγμές που αποπειράθηκε να σταθεί κριτικά απέναντι σε κυβερνητικές επιλογές, δέχθηκε τη μομφή του πρωθυπουργού -γι αυτό και σχολίασε «είστε θυμωμένος κύριε Τσίπρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα