Έγκυος για δεύτερη φορά η Κέιτ;

01:39 14/4/2014 - Πηγή: Aixmi

Τον υπαινιγμό ότι η Κέιτ είναι για δεύτερη έγκυος άφησε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κατά τη διάρκειας της περιοδείας του στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία μαζί με τη σύζυγό του και το μωρό τους, πρίγκιπα Γεώργιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατά τη διάρκεια συνάντησης με την Σίνθια Ριντ, η οποία έπλεξε για τον μικρό πρίγκηπα μια εσάρπα από μαλλί μερινός και την πρόσφερε ως το επίσημο δώρο της Νέας Ζηλανδίας για τη γέννησή

του, ο Ουίλιαμ είπε: «Ίσως χρειαστεί να πλέξετε άλλη μια σύντομα!»

Πάντως, η Σίνθια Ριντ πιστεύει πως ο πρίγκιπας το εννοούσε σοβαρά. «Ο τρόπος που το είπε ήταν σαν να άφηνε έναν υπαινιγμό, να μου εμπιστευόταν ένα μυστικό», είπε στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε πως η Κάθριν ενθουσιάστηκε με την εσάρπα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Κέμπριτζ, μια πόλη στη Βόρεια νήσο και σε αυτήν η Κέιτ δεν ήπιε παρά μόνο νερό κατά την επίσημη δεξίωση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν από τότε οι εικασίες για τη δεύτερη εγκυμοσύνη.

Οι δημοσιογράφοι που ακολουθούν τον δούκα και τη δούκισσα στην περιοδεία τους (από τις 7 ως τις 25 Απριλίου στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία), περιμένουν να δουν αν η Κέιτ θα πιει ένα ποτήρι κρασί στη δοκιμή κρασιών στο Κουίνσταουν που είναι και ο επόμενος σταθμός της περιοδείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα