Έχασε τον έρωτα της ζωής της στην επίθεση του Λονδίνου – Τους χώρισε ο θάνατος (ΕΙΚΟΝΕΣ)

14:23 24/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο Λονδίνο αποφάσισαν να γιορτάσουν την 25η επέτειο του γάμου τους οι Αμερικανοί Μελίσα Κόχραν, 46 χρονών, και ο μουσικός σύζυγός της, Κερτ, 54 χρονών.

Τη στιγμή που το τζιπ Hyundai παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του, οι δυο τους περπατούσαν στη Γέφυρα του Ουέστμινστερ απολαμβάνοντας τη βόλτα τους και ζώντας τον έρωτά τους.

Εκείνη χτυπήθηκε άσχημα πέφτοντας αιμόφυρη στο πεζοδρόμιο, ενώ εκείνος εκσφενδονίσθηκε κάτω από τη γέφυρα. Διεκομίσθη αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά πλέον ήταν αργά για τον 54χρονο Κερτ.

Η Μελίσα νοσηλεύεται ακόμη με σπασμένο πόδι και πλευρό. Χθες οι συγγενείς τους τούς περίμεναν να επιστρέψουν από το ρομαντικό ταξίδι που το ονειρεύονταν μαζί μια ζωή. Οι δυο τους πέρασαν έναν μήνα ταξιδεύοντας σε πόλεις της Ευρώπης με το Λονδίνο να είναι ο τελευταίος τους σταθμός.

Νωρίτερα είχαν επισκεφθεί την Ολλανδία, τη Γερμανία, τη Σκωτία και την Ιρλανδία. Μαζί έχουν στούντιο ηχογραφήσεων στην πόλη τους στη Γιούτα, ενώ συγγενείς αναφέρουν πως ο θάνατος του Κερτ συγκλόνισε όλη την οικογένεια.

Πηγή φωτο: The Sun

Keywords
Τυχαία Θέματα