Δύο λεπτά «Μις Κόσμος» – Ένα εκατομμύριο για πορνό (ΕΙΚΟΝΕΣ)

00:00 24/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Μετά την ντροπιαστική γκάφα για τη νικήτρια στην απονομή του τίτλου της «Μις Κόσμος» στο Λας Βέγκας, η Αντριάνα Γκουτιέρες δέχθηκε μια ανήθικη πρόταση από παραγωγό πορνοταινιών.

Ο Στίβ Χιρς, ο ιδρυτής της εταιρείας «Vivid Entertainment» θεωρεί ότι η ηθοποιός έγινε διάσημη ανά τον κόσμο ακριβώς λόγω των εκπληκτικών φωτογραφιών της κατά τη διάρκεια της απονομής και ως εκ τούτου έκανε στην «Μις Κολομβία» μία ανυπόληπτη πρόταση. Να λάβει ένα εκατομμύριο δολάρια, προκειμένου να γυρίζει ένα βίντεο για την εταιρεία του.

Όπως εξηγεί ο 54χρονος, οι ταινίες σεξ των διασημοτήτων όπως των Kim Kardashian, Kendra Wilkinson, Πάμελα Άντερσον και πολλών άλλων ώθησε σημαντικά την καριέρα τους. Υπόσχεται ότι τα γυρίσματα θα είναι όσο πιο άνετα γίνεται για την κολομβιανή σταρ και ακόμα υπόσχεται να διαλέξει μόνη της τον παρτενέρ της τον τρόπο που επιθυμεί να κάνει σεξ μαζί του αλλά και σε πόσα έργα θέλει τελικά να συμμετέχει

Στο τέλος της επιστολής του υπόσχεται επίσης ότι για το ατύχημα που υπέστη η εταιρεία του θα της απονείμει το στέμμα του κοριτσιού της VIVID που θα είναι μόνο για εκείνη και μεγαλύτερο και ομορφότερο από οτιδήποτε φορέσει ποτέ στη ζωή της η νέα «Μις Κόσμος»

Keywords
Τυχαία Θέματα