Δολοφονήθηκε 32χρονος Κρητικός στη Γερμανία

13:18 16/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Με κάθε λεπτομέρεια εξετάζεται από τις γερμανικές Aρχές το έγκλημα που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στα σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας, με θύμα έναν 32χρονο άνδρα, με καταγωγή από το Σίβα του Δήμου Φαιστού.

Το πτώμα του 32χρονου είδε ένας οδηγός νταλίκας, ενώ οδηγούσε στην εθνική οδό, πίσω από το προστατευτικό κάγκελο.

Όπως αναφέρει το apopsilive.gr, η υπόθεση αποτελεί μυστήριο, ενώ στο Σίβα η οικογένεια του άτυχου άνδρα δεν μπορεί να αντέξει το δεύτερο χτύπημα της μοίρας, αφού πριν μερικά χρόνια

η αδερφή του θύματος έχασε τη ζωή της σε τροχαίο μόλις στα 19 της χρόνια.

Μέλη της οικογενειάς του μεταβαίνουν σύμφωνα με πληροφορίες στη Γερμανία, ενώ το μωρό παιδί της οικογένειας του 32χρονου, επιμελούνται προσωρινά οι γερμανικές αρχές.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία του Μόναχο συνέλαβε εχθές έναν 28χρονο Έλληνα αφού μετά από έρευνες φαίνεται να είναι αναμεμειγμένος στην υπόθεση, ενδεχομένως να είναι και ο δράστης της στυγερής δολοφονίας. Μάλιστα στο σπίτι του ομοεθνή βρέθηκε όπλο, το οποίο εξετάζεται εάν χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση. Ο ύποπτος που συνελήφθη στο Μοναχό προσήχθη ενώπιων των Βαυαρικών Αρχών οι οποίες έκαναν δεκτή την αίτηση του για έκδοση στην Αυστρία. Η ταυτότητα του Έλληνα δράστη δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής, ωστόσο ο δράστης που ζούσε στο Οττομπρούν κοντά στο Μόναχο, είχε σχέσεις με το θύμα, ενώ σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ανήκει στο φιλικό ή ακόμα και στο οικογενειακό του περιβάλλον!

Σοβαρή εξέλιξη των τελευταίων ωρών στην υπόθεση θεωρείται το γεγονός ότι συνελήφθη και η Γερμανίδα σύζυγος του 32χρονου αφού στις καταθέσεις της έπεφτε σε αντιφάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του Apopsilive.gr! Πηγές αναφέρουν ότι το παιδί δεν το επιμελούνται οι γερμανικές Αρχές, αλλά βρίσκεται υπο τη φροντίδα μιας θείας της συζύγου.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως είναι ανατριχιαστικές καθώς ο δράστης για να εξαφανίσει το πτώμα και να καλύψει τα ίχνη, προσπάθησε να το σπρώξει στο φαράγγι που βρισκόταν στην περιοχή, ωστόσο η πυκνή βλάστηση και τα χιόνια τον εμπόδισαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα