Διπλωματικό θρίλερ στη Μαλαισία – Στην πρεσβεία της Β. Κορέας κρύβονται 3 ύποπτοι για τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ

08:43 7/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Τρεις ύποπτοι που φέρεται να εμπλέκονται στη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ κρύβονται στην πρεσβεία της Βορείου Κορέας, όπως δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας στη Μαλαισία.

Οι Αρχές της Βόρειας Κορέας δεν συνεργάζονται με τη Μαλαισία στην παραπάνω υπόθεση, ενώ οι αστυνομικές Αρχές της Μαλαισίας εκφράζουν τη βεβαιότητά τους ότι θα πάρουν δείγματα DNA, από τους συγγενείς του Κιμ Γιονγκ Ναμ.

Οι αστυνομικές αρχές της

Μαλαισίας έχουν αποκλείσει την πρεσβεία της Βόρειας Κορέας στην Κουάλα Λουμπούρ, προκειμένου να εξακριβώσουν τον ακριβή αριθμό των αξιωματούχων που παραμένουν στο εσωτερικό της, σύμφωνα με τον υφυπουργό Εσωτερικών της χώρας.

Η Βόρεια Κορέα απαγόρευσε στους πολίτες της Μαλαισίας που βρίσκονται στο έδαφος της, να την εγκαταλείψουν αναγκάζοντας τη Μαλαισία να προχωρήσει στην εφαρμογή αντιμέτρων, ενώ η αστυνομία στην Κουάλα Λουμπούρ προσπαθεί να εντοπίσει και να ανακρίνει τρεις υπόπτους για τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ, οι οποίοι σύμφωνα με τις αρχές, κρύβονται εντός της πρεσβείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα