Διπλό προειδοποιητικό μήνυμα των εργαζομένων του Mega προς ιδιοκτήτες και τράπεζες

16:02 17/11/2016 - Πηγή: Aixmi
Διπλό προειδοποιητικό μήνυμα προς τους ιδιοκτήτες του Μega αποφάσισαν να στείλουν οι απλήρωτοι επί 7 μήνες εργαζόμενοι του σταθμού.

Τη Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι, οι εκπρόσωποί τους θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ και θα παρουσιάσουν αναλυτικά την κατάσταση, περιγράφοντας με ακρίβεια τι τους έχει πει κάθε μέτοχος ( ο Σταύρος Ψυχάρης, ο Φώτης Μπόμπολας και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης -με τη σειρά που τους συνάντησαν).

Τη συνέντευξη θα μεταδώσει απευθείας το Mega,
ενώ θα προσκληθούν και συνεργεία όλων των άλλων σταθμών. Στόχος τους είναι, προφανώς, να πληροφορηθεί το πανελλήνιο το τι έχει συμβεί όλους αυτούς τους μήνες.

Την Τρίτη όλοι οι εργαζόμενοι (δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί) θα κάνουν 24ωρη απεργία. Δεν θα ρίξουν «μαύρο» στις οθόνες, αλλά στο πρόγραμμα που θα μεταδίδεται δεν θα υπάρχουν διαφημίσεις. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για πρόβα τζενεράλε, καθώς αρκετοί προτείνουν να κοπούν εντελώς οι διαφημίσεις αν παραταθεί η κατάσταση αυτή, ώστε να σταματήσει το κανάλι να έχει έσοδα, τα οποία δεσμεύονται αυτομάτως από τις τράπεζες.

Για αύριο Παρασκευή, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να κάνουν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Alpha bank, την ώρα που εκπρόσωποί τους θα συναντώνται με στέλεχος της τράπεζας, που ασχολείται με τα δάνεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα