Διπλό ο ΑΠΟΕΛ, 1-0 τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

00:27 30/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Ολυμπιακός έχασε τα γκολ (3 δοκάρια), ο Λεάλι έχασε την έξοδο (δώρο σε Σωτηρίου και 0-1 ο ΑΠΟΕΛ), ο Μπέντο έχασε την ψυχραιμία του και η ευκαιρία για να «κλειδώσει» νωρίς η πρόκριση χάθηκε.

Μετά την ΑΕΛ, ο… ΑΠΟΕΛ. Ο Ολυμπιακός

δεν μπόρεσε να σκοράρει για δεύτερο σερί παιχνίδι κι έχασε με το ίδιο σκορ (1-0) μέσα σε λίγες μέρες. Μπορεί η εικόνα των «ερυθρόλευκων» να ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση με αυτή στην Λάρισα αλλά στο τέλος είναι το αποτέλεσμα που μετράει. Ειδικά στον φετινό Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» τελείωσαν το ματς με 21 (!) τελικές και τρία δοκάρια και προφανώς δεν παίρνουν αυτό που άξιζαν από το συγκεκριμένο ματς. Ομως και πάλι δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι έδωσαν γκολ στον ΑΠΟΕΛ (στο 10′ με Σωτηρίου) και αύξησε την πίεση και το άγχος. Σε παίκτες και προπονητή.

Εκεί που ο Ολυμπιακός με νίκη θα… καθάριζε τον όμιλο (ειδικά μετά την ισοπαλία της Αστάνα με την Γιουνγκ Μπόις) πλέον έχει θέματα και στην Ευρώπη και σε λίγες ώρες ακολουθεί και το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Γι’ ακόμα ένα ματς ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο ματς. Σε κανένα φετινό του ματς δεν μπόρεσε να μπει δυνατά. Ακόμα και κόντρα στην Βέροια η ομάδα του Πάουλο Μπέντο αρχίζει να φορτσάρει μετά το 20′. Η νωχελικότητα του Ολυμπιακού έδωσε θάρρος στον ούτως ή άλλως θρασύ ΑΠΟΕΛ και οι Κύπριοι έβαλαν από νωρίς δύσκολα στους «ερυθρόλευκους».

Στο 10′ οι Κύπριοι αποδιοργάνωσαν πολύ εύκολα την άμυνα του Ολυμπιακού και με τρεις πάσες άνοιξαν το σκορ. Σε αυτό βοήθησε όλη η (τραγική) αμυντική λειτουργία των «ερυθρόλευκων» και η κακή έξοδος του Λεάλι. Ο Μιχαϊλοφ έβγαλε ανενόχλητος την σέντρα και ο Σωτηρίου άνοιξε το σκορ.

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός αντέδρασε μετά το γκολ κι έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει πριν βγει το ημίχρονο. Αφού ακυρώθηκε (σωστά) το γκολ του Ιντέγε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δοκάρι μετά από απευθείας κόρνερ του Φορτούνη ενώ ο Ελληνας μέσος έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει αλλά το πλασέ του κόντραρε στα σώματα (28′). Ο Μάριν (ο πιο ορεξάτος μαζί με τον Ιντέγε) προσπαθούσε να δημιουργήσει κινδύνους χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
Ο Ολυμπιακός αφού γλίτωσε το δεύτερο γκολ (ξανά από τον Σωτηρίου) στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πίεσε πολύ την εστία του Βάτερμαν αλλά ήταν άτυχος, άστοχος και με κακές επιλογές.

Στο 48′ ο Σεμπά με σέντρα είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι! Στο 66′ η κεφαλιά του Ιντέγε σταμάτησε πάνω στην γραμμή από τον Βάντερ και στη συνέχεια βρήκε στο δοκάρι. Στο 80′ ο Ελιουνούσι βγήκε απέναντι από τον Βάτερμαν αλλά η προβολή του αποκρούστηκε. Στο 85′ η κεφαλιά του Καρντόζο πέρασε άουτ.

Πολλές φάσεις χωρίς όμως να καταλήξει κάποια στα δίχτυα. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έμεινε στο μηδέν, έχασε με το ίδιο σκορ (μετά την ΑΕΛ και ο ΑΠΟΕΛ) και δημιουργεί μεγαλύτερη εσωστρέφεια ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα