Δικαστικό «όχι» σε αίτηση πτώχευσης του Φώτη Μπόμπολα

18:05 25/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Η εταιρεία του Φώτη Μπόμπολα «Εκδόσεις Έθνος ΑΕ» είχε καταθέσει αίτηση πτώχευσης, χωρίς να εμφανίζει καν πτωχευτική περιουσία, δηλαδή χρήματα που απαιτούνται για να κινηθεί η διαδικασία πτώχευσης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ. Αποτέλεσμα: Το Πολυμελές Πρωτοδικείο ακύρωσε την αίτηση για τυπικούς λόγους.

Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν απόπειρα «δόλιας πτώχευσης», η οποία δεν εξετάστηκε καθώς το δικαστήριο δεν μπήκε στην ουσία. Οι εργαζόμενοι, αλλά

και οι συνδικαλιστικές ενώσεις των δημοσιογράφων, υποστηρίζουν πως υπήρξαν επιλεκτικές πληρωμές οφειλόμενων και αποζημιώσεων.

Η εταιρεία εξέδιδε τις εφημερίδες «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής»​ -τίτλους τους οποίους έχει αγοράσει ο Ιβάν Σαββίδης και, πλέον, κυκλοφορούν με εκδότρια την 24Μedia του Δημήτρη Μάρη, ο οποίος είναι συνεταίρος στη stoiximan.gr με τη σύζυγο του Φώτη Μπόμπολα.

Μετά τη δικαστική απόφαση η εταιρεία «Εκδόσεις Έθνος ΑΕ» θεωρείται ανοικτή και συνεχίζουν να «τρέχουν» οι υποχρεώσεις της προς εργαζόμενους και άλλους.

Δικαστικό «όχι» στην αίτηση πτώχευσης του Φώτη Μπόμπολα

The post Δικαστικό «όχι» σε αίτηση πτώχευσης του Φώτη Μπόμπολα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα