Διάσημο plus size μοντέλο αποκαλύπτει: Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση όταν ήμουν 17 χρονών

20:13 6/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Μια ιστορία που την είχε τραυματίσει και ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε αποκαλύψει εξομολογήθηκε η Ashley Graham ένα από τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα «plus size» μοντέλα.

Όπως αποκάλυψε η κοπέλα, σε ηλικία μόλις 17 ετών, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Είπε: «Όταν ήμουν 17 ετών, υπήρξε ένα περιστατικό στη διάρκεια μιας φωτογράφησης. Υπήρχε ένας βοηθός φωτογράφου που του άρεσα πολύ και σε κάποια φάση μου είπε «έλα εδώ» και με οδήγησε σε ένα μικρό δωμάτιο.

Εγώ δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε, νόμιζα ότι ήθελε να μου δείξει κάτι. Αυτός με τράβηξε μέσα και έβγαλε το πέος του και μου είπε να το πιάσω. Εγώ είπα «όχι, είναι αηδιαστικό» και φρίκαρα τελείως. Ευτυχώς ήμουν πιο κοντά στην πόρτα και πετάχτηκα έξω».

Η Graham τόνισε ότι δεν είχε αποκαλύψει ποτέ ως τώρα αυτή την τραυματική εμπειρία, ωστόσο την έφερε στο φως τώρα για να υπενθυμίζει στον εαυτό της πάντα να έχει τον πλήρη έλεγχο της δουλειάς και του περιβάλλοντός της.

«Τον έχω ξαναδεί σε διάφορες δουλειές», αποκάλυψε για τον άνδρα που της επιτέθηκε σεξουαλικά, προσθέτοντας ότι «ήξερα και μια κοπέλα με την οποία έβγαινε. Δεν το είπα ποτέ γιατί ήθελα να πιστέψω ότι έχει αλλάξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα