Διαδικτυακοί διαξιφισμοί Τραμπ με Ζούκερμπεργκ – Μέσω social media η αντιπαράθεση

12:07 28/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο twitter κατέφυγε -κατά την προσφιλή του τακτική- ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για να επιτεθεί στο facebook και τον ιδρυτή του Μαρκ Ζούκερμπεργκ καταγγέλλοντας ότι το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι εναντίον του.

Με τη σειρά του ο Ζούκερμπεργκ απάντησε στον πρόεδρο Ντόναλντα Τραμπ διαψεύδοντάς τον.

«Το

Facebook ήταν πάντα ενάντια στον Τραμπ», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του ιστότοπου τον οποίο κατηγορεί για συνωμοσία με τις εφημερίδες Washington Post και New York Times, που κινούνται εναντίον του.

Facebook was always anti-Trump.The Networks were always anti-Trump hence,Fake News, @nytimes(apologized) & @WaPo were anti-Trump. Collusion?

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 27, 2017

Αφορμή φέρεται να είναι το γεγονός ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα καταθέσει στη Γερουσία σχετικά με την έρευνα για την ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Από την πλευρά του ο ιδρυτής του Facebook απάντησε μέσω του προφίλ του στο δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι το Facebook είναι εναντίον του. Οι φιλελεύθεροι ισχυρίζονται ότι βοηθήσαμε τον Τραμπ. Οι δύο πλευρές είναι δυσαρεστημένες από απόψεις και περιεχόμενο που δεν τους αρέσει», είπε χαρακτηρίζοντας το Facebook «πλατφόρμα για όλες τις απόψεις» και πρόσθεσε:

«Μετά τις εκλογές είχα πει ότι πιστεύω πως η άποψη ότι η παραπληροφόρηση μέσω του Facebook μπόρεσε να επηρεάσει τις εκλογές είναι παράλογη. Το να την αποκαλέσω παράλογη ήταν περιφρονητικό και το μετανιώνω. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα για να το αντιμετωπίζουμε περιφρονητικά», τόνισε ο Ζούκερμπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα