Δένδιας: Η κυβέρνηση εμφανίζει πλεόνασμα καταληστεύοντας τους πολίτες

15:53 1/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Κατά τη συζήτηση του προσχεδίου του προϋπολογισμού του 2018 ο Νίκος Δένδιας σημείωσε πως «το προσχέδιο αποτυπώνει την αστοχία της κυβέρνησης ως προς τους μακροοικονομικούς στόχους που η ίδια προβλέπει. Έρχεται υπερφορολόγηση των πολιτών με τα μικρότερα εισοδήματα. Νέες περικοπές στο ενιαίο μισθολόγιο. Περικοπές σε συντάξεις και ειδικά μισθολόγια. Μείωση επιδομάτων θέρμανσης.

Έρχονται άλλα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ μέτρα. Μέτρα που θα συρρικνωνόσουν ακόμα περισσότερο το εισόδημα. Το κράτος επί των ημερών σας συνέχισε να σπαταλά όλο και περισσότερο».

Και συνέχισε: «Καταληστεύθηκαν οι πολίτες. Πώς είναι δυνατόν η κυβέρνηση να επαίρεται γι’ αυτό! Πήρε το υστέρημα κάθε πολίτη και το έβαλε στη δική της τσέπη. Και να μας λέει και πως θα μοιράσει το πλεόνασμα. Το αποτέλεσμα ήταν ύφεση στην οικονομία. Περισσότεροι φόροι για να εξυπηρετηθεί ένα πλεόνασμα».

The post Δένδιας: Η κυβέρνηση εμφανίζει πλεόνασμα καταληστεύοντας τους πολίτες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα