Δεν πήρε καλά την αποβολή του ο Ινσούα – Το ξεχωριστό στατιστικό του ΠΑΟ

21:16 1/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Δύο κίτρινες μέσα σε 34 λεπτά είδε ο Ινσούα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός, δεν δέχτηκε αυτή την αποβολή θεωρώντας πως ο διαιτητής έχει κάνει λάθος και φεύγοντας για τα αποδυτήρια τα… έσπασε!

Δείτε εδώ το βίντεο της αποβολής

Στο μεταξύ, τη σεζόν 2017/18 όλα πάνε στραβά για τον Παναθηναϊκό, που θα θέλει να την ξεχάσει το γρηγορότερο δυνατόν και να μην την ξαναζήσει.

Στην αναζήτηση πάντως των αρνητικών επιδόσεων της φετινής σεζόν, δεν χρειάζεται πολύ για να ψάξει κάποιος, για να βρει κάτι το ξεχωριστό. Παντού… ξεφυτρώνουν

αρνητικές επιδόσεις και η αποβολή του Εμάνουελ Ινσούα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σήμανε άλλη μια.

Ο Αργεντινός αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Θάνο, για φάουλ πάνω στον Αραούχο και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 34′, αφήνοντας σε άλλο ένα εκτός έδρας ντέρμπι τον Παναθηναϊκό με παίκτη λιγότερο.
Φέτος, οι «πράσινοι» έχουν παίξει με αριθμητικό μειονέκτημα σε όλα τα ντέρμπι μακριά από τη Λεωφόρο. Κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πάλι ο Ινσούα είχε αποβληθεί (66′), ενώ στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό ο Οικονόμου είχε δει την κόκκινη κάρτα (61′), αφήνοντας την ομάδα του Ουζουνίδη με παίκτη λιγότερο.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Δεν πήρε καλά την αποβολή του ο Ινσούα – Το ξεχωριστό στατιστικό του ΠΑΟ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα