Δεν επηρεάζονται οι ψηφοφόροι της Χίλαρι από την έρευνα του FBI

15:14 31/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Τις εξελίξεις στις Πολιτείες-κλειδί, όπως η Βόρεια Καρολίνα και η Φλόριντα, αναμένουν οι πολιτικοί αναλυτές για να διαγνώσουν ποιος θα είναι ο τελικός αναλυτής στη μονομαχία για τον προεδρικό θώκο καθώς οι δημοσκοπήσεις φέρουν τη Χίλαρι Κλίντον να διατηρεί ένα προβάδισμα της τάξης του 1%-5%.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του CNN, στην οποία απεικονίζεται

ο μέσος όρος των αποτελεσμάτων των παναμερικανικών δημοσκοπήσεων, η Χίλαρι Κλίντον έχει προβάδισμα 47% ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ ακολουθεί με 42%.

Άλλη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό των ABC News και Washington Post δείχνει ότι η Κλίντον έχει προβάδισμα με ποσοστό 46% έναντι ποσοστού 45% του Τραμπ.

Σύμφωνα με αυτήν τη δημοσκόπηση, αριθμός μεγαλύτερος από τους 6 στους 10 ψηφοφόρους, δηλώνουν ότι οι τελευταίες αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση διαχείρισης των ηλεκτρονικών μηνυμάτων από τη Χίλαρι Κλίντον δεν θα τους επηρεάσει στη διαμόρφωση της τελικής επιλογής τους για τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Από την άλλη μεριά, 3 στους 10 ψηφοφόρους δήλωσαν ότι τους επηρεάζει αρνητικά αναφορικά με την εκλογική υποστήριξή τους, στην προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα