Δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις

14:51 29/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Από αύριο αναμένεται επιδέινωση του καιρού σύμφωνα με το δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ και θα πρέπει να περιμένουμε ισχυρές βροχές, καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά και από χαλαζοπτώσεις.

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν αύριο Πέμπτη τα νησιά του Ιονίου, την ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Μακεδονία. Την Παρασκευή επίσης τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο, την Κεντρική Στερεά, τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, την υπόλοιπη

Μακεδονία και τη Θράκη.

Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το Σάββατο οπότε θα επηρεαστούν κατά περιόδους τα ηπειρωτικά, κυρίως τα δυτικά και βόρεια, τα νησιά του Ιονίου και από τις βραδινές ώρας τα νησά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Την Κυριακή τα φαινόμενα θα πλήξουν της πρωινές ώρες τη Θράκη και έως τις βραδινές ώρες τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Μέχρι την Κυριακή οι άνεμοι θα πνέουν τοπικά θυελλώδεις με νότιες διευθύνσεις 7-8 μποφόρ και στο Αιγαίο πιθανός 9 μποφόρ έως την Κυριακή.

The post Δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα