Δεκάδες οστά στο χωράφι όπου ψάχνουν για τα λείψανα του Μπεν

10:25 27/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Δεκάδες οστά βρέθηκαν σε ελαιώνα κοντά στο σημείο όπου φέρεται να εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν Νίνταμ κατά τις εκσκαφές που ξεκίνησαν χθες οι Βρετανοί ερευνητές.

Η ομάδα των ερευνητών από την αστυνομία του νοτίου Γιορκσάιρ pου βρίσκεται στην Κω από το σαββατοκύριακο, με επικεφαλής τον Επιθεωρητή και ντετέκτιβ John Cousins, ξεκίνησαν χθες το πρωί έναν νέο κύκλο εργασιών για την πιθανή ανεύρεση οστών του μικρού Μπεν.

Όπως

σημειώνει το kostoday.com, οριοθέτησαν το σημείο των ερευνών, ενώ στο σημείο έχουν κι έναν εκσκαφέα. Οι έρευνες ξεκίνησαν από το σημείο κοντά στο σπίτι όπου έμενε ο Μπεν και θα διαρκέσουν 10 με 12 μέρες.

Μαζί με την αστυνομία υπάρχει και ιατροδικαστής, ο οποίος θα εξετάσει τα οστά ώστε να εξακριβώσει άμεσα αν πρόκειται για ανθρώπινα ή όχι. Αν είναι ανθρώπινα οστά, τότε θα μεταφερθούν στη Βρετανία για να εξεταστούν σε ειδικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με την Daily Mail, εκτός από θραύσματα οστών βρέθηκαν και κομμάτια υφάσματος που μπορεί να ανήκουν στον 21 μηνών Μπεν ενώ οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τη μητέρα του να είναι προετοιμασμένη για το χειρότερο σενάριο ενώ η γυναίκα δήλωσε ότι είναι αγχωμένη όπως βλέπει αγχωμένους τους αστυνομικούς οι οποίοι δνε θέλουν να της φέρουν τα τραγικά νέα. Μάλιστα, ο επικεφαλής των ερευνών εξέφρασε την ευχή και την ελπίδα ο Μπεν να είναι πραγματικά θύμα απαγωγής και να είναι ακόμη ζωντανός.

Όσον αφορά στα θραύσματα οστών που εντοπίστηκαν, όπως αναφέρουν πηγές από το σημείο των ερευνών, οστά βρίσκονται διαρκώς κατά τη διάρκεια των εκσκαφών κα πρέπει να το χειριστούν πολύ προσεκτικά καθώς μπορεί να ανήκουν σε ζώα και όχι κατ ανάγκη σε άνθρωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα