Δανέλλης: Δεν φλερτάρω με τον ΣΥΡΙΖΑ

19:52 16/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Τα σενάρια περί φλερτ του με τον ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να σχολιάσει ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 καλεσμένος στην εκπομπή του Ανδρέα Παπαδόπουλου και του Σωτήρη Ξενάκη.

Όπως διευκρίνισε ο Σπύρος Δανέλλης: «Από εμένα δεν υπάρχει φλερτ, εγώ προσπαθώ να είμαι συνεπής σε αυτά που πιστεύω».

Ερωτηθείς

σχετικά με την απουσία του από τη χθεσινή ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή ανέφερε: «Χθες έκανα μια επιλογή που μου επέβαλλε η συνείδησή μου. Ήταν μια στάση συνέπειας. Απείχα από τη ψηφοφορία, νομίζω ότι δεν είχα καλύτερη επιλογή ώστε αφενός να σταθώ συνεπής στις απόψεις μου και να είμαι και υπεύθυνος απέναντι στο κόμμα μου και στο εγχείρημα του Κινήματος Αλλαγής. Αν ήμουν παρών θα ψήφιζα «Ναι στο συγκεκριμένο άρθρο, στο εμβληματικό άρθρο του νομοσχεδίου για τις απεργίες. Το Ποτάμι ψήφισε παρών μετακινούμενο από την πρόθεση του να υπερψηφίσει».

Απαντώντας στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών που τον φέρει να εντάσσεται στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι αυτό γίνεται καθώς «έχουμε μάθει να διαβάζουμε με αυτόν τον τρόπο τις προσεγγίσεις ουσιαστικών θεμάτων».Καταλήγοντας ο Σπύρος Δανέλλης επανέλαβε με έμφαση «Σας διαβεβαιώ οτι δεν φλερτάρω με την κυβέρνηση και δεν επιθυμώ να έχω άλλου είδους σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ». Επίσης πρόσθεσε πως ποτέ δεν πίστευε ότι η αντιπολίτευση θα έπρεπε να έχει μοναδικό σκοπό πώς να ρίξει την κυβέρνηση για να πάρει τη θέση της.

The post Δανέλλης: Δεν φλερτάρω με τον ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα