Δ. Βερύκιος: Στον πόλεμο των 60 ημερών για τις άδειες έδιωξα τα σκυλιά από το χωράφι μου (BINTEO)

10:23 22/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Για όλα όσα συνέβησαν στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, τον Δημήτρη Κοντομηνά, τον Λάκη Λαζόπουλο και τη γνωριμία του με το «δεξί χέρι» του Τραμπ μίλησε ο Δήμος Βερύκιος στο Όλα Ξεκόλλα.

Ο δημοσιογράφος του ALPHA μίλησε για πόλεμο 60 ημερών όσον αφορά το θέμα των αδειών λέγοντας ότι «πίστεψα μέσα μου ότι αυτού του είδους οι τρέλες με τα 4 κανάλια που ούτε ο Στάλιν δεν θα μπορούσε να κάνει».

Θυμήθηκε, μάλιστα, μια φράση του πατέρα του που έχει κρατήσει ως παρακαταθήκη. «Μου είχε πει έναν στίχο του Βαλαωρίτη

«πάρε έναν σβόλο Μήτρο και διώξε τα σκυλιά που μου χαλούν το φύτρο». Εκείνη την ώρα ένιωσα ότι μπήκαν τα βρωμόσκυλα να μπουν στο χωράφι. Τους αντιμετώπισα σαν σκυλιά και πήρα το σβόλο και όχι την πέτρα. Με το σβόλο δεν σκοτώνεις το σκύλο τον διώχνεις».

Αναφερόμενος, δε, στην παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είπε ότι «είχαμε σύσκεψη με τον Παπαδρόσο και με ακολούθησε όταν κατέβηκα στο στούντιο. Μακάρι να τον είχα καταλάβει, θα τον είχα σταματήσει αλλά το ένστικτό του αποδείχθηκε σωστό. Τους πόνεσε τους κρατούντες η παρέμβασή του και θα το πληρώσει».

Όσο για την παρέμβαση του ισχυρού άντρα του ALPHA στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή είπε ότι «θα μπορούσα να τον είχα κόψει, αν πήγαινε για την καταστροφή έπρεπε να το κάνω, ειδικά εγώ είμαι της άρνησης. Δεν περνάει καλά μαζί μου, η σχέση αυτή είναι άδολη».

Ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε και πώς γνώρισε το «δεξί χέρι» του Ντόναλντ Τραμπ, τον Γιώργο Παπαδόπουλο που αναλαμβάνει ρόλο κλειδί στο θέμα των ενεργειακών. «Με πήρε ο Καμμένος να πάω στο γραφείο του για να γνωρίσω έναν συνεργάτη του Τραμπ αλλά εγώ δεν πήγα, πήγα στο γυμναστήριο. Εκεί με βρήκε και με παρακάλεσε να πάω σε φαγητό μαζί τους. Ο Παπαδόπουλος είναι Ελληνόπουλο της διασποράς και παίζει το μάτι του, είναι μαγκάκι. Κανείς δεν πίστευε, ούτε από τη ΝΔ κυρίως, ότι ο Τραμπ θα πάρει προβάδισμα».

Παρατήρησε επίσης ότι εδώ που φτάσαμε φταίνε και οι επιχειρηματίες που έδιναν 50.000 ευρώ στους παρουσιαστές «και ο αρλεκίνος τίποτα», χαρακτήρισε την Τσολάκη «φτωχοκόριτσο» της διπλανής πόρτας και για τον Μουτσινά είπε ότι «πέρασε την πύλη του ALPHA ξανά σεμνός και ταπεινωμένος γιατί εφύγε για τα αργύρια».

Όσο για τον Λάκη Λαζόπουλο είπε ότι δεν μιλούσαμε ποτέ ενώ για το μέλλον του ηθοποιού στο κανάλι παρατήρησε ότι «δεν βλέπω το Τσαντίρι στο πρόγραμμα του καναλιού. Θα κανονίζουμε το πρόγραμμα με βάση το πρόγραμμα των παραστάσεων του Λάκη;».

Χαρακτήρισε τέλος τον εαυτό του ως αντεξουσιαστή της εξουσίας λέγοντας ότι «το πιο δύσκολο ειναι να το χτυπάς από μέσα το σύστημα όχι απ’ έξω».

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα