Χτύπησαν ξανά οι ληστές με το σίδερο: Έκαψαν 85χρονη, για 20 ευρώ

19:15 27/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Τον τρόμο σκόρπισε για μια ακόμα φορά η σπείρα των «ληστών με το σίδερο» η οποία βασανίζει και ληστεύει ηλικιωμένους.
Το νέο «χτύπημα» της σπείρας, έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Κυψέλη στο σπίτι μιας 85χρονης.
Η άτυχη γυναίκα μαρτύρησε στα χέρια των αδίστακτων ληστών, οι οποίοι τη «σιδέρωσαν» στον ώμο και στο στήθος, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα.
Οι τρεις κακοποιοί έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας του διαμερίσματος στις 03:00 τα ξημερώματα και την αιφνιδίασαν καθώς η γυναίκα κοιμόταν. Της έδεσαν τα χέρια με μια γραβάτα και άρχισαν να τη χτυπούν πάνω στο κρεβάτι, ζητώντας να

τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα.
Εκείνη, είχε μόνο 20 ευρώ και τότε ένας από τους ληστές έβαλε στην πρίζα το οικιακό σίδερο και μόλις αυτό πυρακτώθηκε άρχισε να «σιδερώνει» το σώμα της ανυπεράσπιστης ηλικιωμένης ενώ οι δράστες την είχαν φιμώσει με ένα πανί για να μην ακούγονται τα ουρλιαχτά της.
Όταν κατάλαβαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να αρπάξουν άφησαν τη γυναίκα δεμένη και αβοήθητη λέγοντάς της “σε δύο ώρες θα πεθάνεις”.
Η γυναίκα ευτυχώς κατάφερε γύρω στις πέντε τα ξημερώματα να λυθεί και να συρθεί ως τον δρόμο όπου κάλεσε σε βοήθεια.

Για καλή της τύχη την ώρα εκείνη περνούσε από το σημείο μια γυναίκα που άκουσε τις φωνές της και ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο που την παρέλαβε και την οδήγησε στο ΚΑΤ.
Οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για την ίδια σπείρα η οποία είχε προκαλέσει τον τρόμο σε διάφορες περιοχές της Αττικής το 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα