Χρυσοβελώνη: Δεν έχω πάρει καμία απόφαση

10:14 10/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε συνέντευξη της στον ΣΚΑΙ η τέως υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη μίλησε για την απομάκρυνσή της από τη θέση της.

«Καμία δυσαρέσκεια για την απομάκρυνσή μου από τη θέση της υφυπουργού. Ήμουν απολύτως συμβιβασμένη ότι οι θέσεις είνα προσωρινές και όχι για πάντα. Αυτό που με ενόχλησε ήταν το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκα πριν από τον ανασχηματισμό από τον πρόεδρο του κόμματός μου κ. Καμμένο» σημείωσε η τέως υφυπουργός η οποία επεσήμανε ότι δνε

υπήρξε επικοινωνία με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ μέχρι σήμερα κι επέμεινε πως «είθισται πολιτικά από λόγους κομψότητας να επικοινωνήσει μαζί μου ο πρόεδρος του κόμματός μου«. Μάλιστα αποκάλυψε ότι είχαν συζητήσει μέρες πριν από τον ανασχηματισμό και της είπε πως όλα βαίνουν καλώς και μένουν ως έχει. «Έχω μήνυμά του ότι σαφέστατα αναγνωρίζει πως κατά τη διάρκεια της θητείας μου ανταποκρίθηκα στα καθήκοντά μου» υπογράμμισε.

Επίσης είπε ότι εκίνη δεν επικοινώνησε πριν από τον ανασχηματισμό να τον ρωτήσει για το μέλλον της «επειδή είχε εμπιστοσύνη στην κρίση του».

«Εάν με ρωτάτε αν έχω σκοπό να φύγω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα σας απαντήσω ότι αυτή τη στιγμή δεν έχω πάρει καμία απόφαση» είπε και σημείωσε: «Ποτέ στη ζωή μου δεν ενεργώ εν θερμώ. Η παραμονή κάποιου σε ένα κόμμα προϋποθέτει να το θέλει και η άλλη πλευρά γιατί αυτός είναι ένας χορός σαν το τανγκό που θέλει δύο για να τον χορέψει κανείς».

Στην επισήμανση ότι με αυτή τη δήλωση η ίδια εκτιμά ότι ο Πάνος Καμμένος θέλει την αποχώρηση της, η κ. Χρυσοβελώνη απάντησε: «Δεν ξέρω, θα μου το πει. Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα μου το πει τι θέλει».

Keywords
Τυχαία Θέματα