Χρήστος Παναγιωτόπουλος (aixmiradio)- Ο Τσίπρας έχει χιούμορ: Έβαλε τον Πιτσιόρλα δίπλα σε Σκουρλέτη, Σπίρτζη που θέλουν να τον γδάρουν…

20:00 7/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Αλέξης Τσίπρας στο ανασχηματισμένο υπουργικό συμβούλιο ήταν ξεκάθαρος επιβεβαίωσε ότι στόχος του ήταν να απαλλαγεί από εκείνους που θεωρεί βαρίδια για την πλήρη συμμόρφωση της κυβέρνησης με όλες τις μνημονιακές υποχρεώσεις. Ταχύτατα να ολοκληρωθεί η β’ αξιολόγηση από την τρόικα, χωρίς υποχωρήσεις μεν, αλλά και χωρίς προσκόμματα δε.

Απομάκρυνε το βασικότερο εμπόδιο από το υπουργείο Ενέργειας, τον

Πάνο Σκουρλέτη, που μπλόκαρε την ιδιωτικοποίηση του 17% της ΔΕΗ που όμως αποτελεί μνημονιακή δέσμευση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός έστειλε στο σπίτι του τον Θ.Δρίτσα που είχε σηκώσει αντάρτικο κατά των ιδιωτικοποιήσεων, ενώ αναβαθμίστηκε ο ανοιχτόμυαλος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας.

Ο άνθρωπος ο οποίος έχει αφήσει σπίτι του εδώ και δεκαετίες το κομματικό κοστούμι και προσπαθεί με συγκροτημένο τρόπο να προχωρήσει με γρήγορο τρόπο όσα έχει υπογράψει η ίδια η κυβέρνηση. Πλέον κάθεται δίπλα στον Πάνο Σκουρλέτη, αλλά και στον Χρήστο Σπίτρτζη που μέχρι και πράκτορα της τρόικα τον έχουν ονοματίσει.

http://www.aixmi.gr/wp-content/uploads/2016/11/pitsiorlas_mixdown.mp3
Keywords
Τυχαία Θέματα