Χαμός στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

12:10 22/4/2015 - Πηγή: Aixmi

Νέο σκηνικό έντασης στη Βουλή πυροδότησε η απόφαση της προέδρου της Βουλής να ενημερώσει το πρωί τα μέλη της διάσκεψης των προέδρων ότι θα συνεδριάσουν απόψε στις 20:30.

Το αιφνιδιαστικό της πρόσκλησης, καθώς ενημερώθηκαν στις 11 το πρωί, αλλά και η έλλειψη κάποιου επείγοντος λόγου που να επιβάλει τη συνεδρίαση απόψε οδήγησαν σε έκρηξη μέλη της διάσκεψης

των προέδρων.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, αντέδρασε έντονα δηλώνοντας ότι δεν προτίθεται να παραστεί, ενώ το θέμα αναμένεται να βάλει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκ μέρους της ΝΔ.

«Δεν πρόκειται να πάω, ενημέρωσα και τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Δεν μπορεί να μας παίρνει στις 11 για να μας πει ότι θα συνεδριάσουμε στις 8:30. Δεν δέχομαι τις ιδιορρυθμίες και τις ορέξεις της κυρίας! Να υπήρχε κάτι επείγον που έπρεπε να το διαχειριστούμε, ναι» είπε.

Και πρόσθεσε: «Δεν γίνεται να τα μαθαίνουμε μετά, αλλά πρέπει να τα ξέρουμε εκ των προτέρων. Εχουμε ζωή, έχουμε αξιοπρέπεια, έχουμε οικογένειες, δεν θα προσαρμόσει η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου τη Βουλή και το πρόγραμμά της στο δικό της πρόγραμμα. Αυτά είναι πρωτάκουστα και πρωτόγνωρα πράγματα. Ας καταλάβει πια ότι η Βουλή δεν είναι το προσωπικό της μαγαζάκι».

Keywords
Τυχαία Θέματα