Χαμός από τραυματίες στο νοσοκομείο του Βόλου!

21:39 6/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Από τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό όπως ήταν αναμενόμενο υπάρχουν πολλοί τραυματίες, γεγονός που προκάλεσε… πανικό στα επείγοντα! Τραύμα από μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο σε έναν οπαδό.

Οι κάμερες κατέγραψαν τραυματίες οπαδούς να αποχωρούν με το φορείο, μετά τις μάχες σώμα με σώμα που έγιναν στο Πανθεσσαλικό, αλλά και τις συγκρούσεις με την αστυνομία. Υπήρξαν και κάποιοι που δεν άντεξαν την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τα χημικά.

Έτσι, όπως αναφέρει το e-volos.gr, στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου επικράτησε το… αδιαχώρητο από τραυματίες οπαδούς

του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, με το ΕΚΑΒ να είναι ούτως ή άλλως σε κόκκινο συναγερμό!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληφοφορίες πρόκειται για 11 τραυματισμένους, έναν αστυνομικό και 10 οπαδούς, εκ των οποίων ο ένας θα εισαχθεί σε κλινική του Νοσοκομείου, αφού είναι τραυματισμένος στον πνευμοθώρακα από αιχμηρό αντικείμνο, πιθανώς κατσαβίδι, ενώ εκ των υπόλοιπων εννέα ενδεχομένως να εισαχθούν άλλοι δύο, αφού οι περισσότεροι φέρουν τραύματα, κυρίως στο κεφάλι.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός στο e-Volos.gr, το Νοσοκομείο βρίσκεται σε υψίστη ετοιμότητα, αφού κλήθηκαν και βρίσκονται στο Νοσοκομείο όλες οι βάρδιες και τα χειρουργεία βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστούν. Ενώ το ΕΚΑΒ βρίσκεται ούτως ή άλλως ολόκληρη την ημέρα σε κόκκινο συναγερμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα