Χαλαρή πεντάρα πριν τη Ρεάλ η Ατλέτικο

21:30 29/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Λίγες μέρες πριν παίξει με την Ρεάλ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, η Ατλέτικο πέρασε πολύ εύκολα από τα Κανάρια Νησιά κόντρα στην Λας Πάλμας (0-5).

Καλύτερη διαχείριση της κατάστασης δεν θα μπορούσε να κάνει η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε, που προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 0-3 και στο δεύτερο άφησε το γκάζι αφού ακολουθεί τεράστιο ματς στο Santiago Bernabeu.

Για τους Rojiblancos, που έκαναν

δική τους την 3η θέση της La Liga, δύο γκολ πέτυχε ο Κέβιν Γκαμεϊρό, ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 65′ με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Μπόατενγκ.

Μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ η Ατλέτικο όταν μετά την υπέροχη συρτή σέντρα από αριστερά του Σαούλ ο Γκαμεϊρό νίκησε τον Χάβι Βάρας για πρώτη φορά (0-1).

Στο 17′ ο Κόκε εκτέλεσε το φάουλ και δημιουργός έγινε σκόρερ με ωραία κεφαλιά χωρίς να χρειαστεί να πηδήξει και στο επόμενο λεπτό ο Γκαϊτάν έβγαλε εξαιρετικά στον χώρο στον Γκαμεϊρό και ο Γάλλος επιθετικός τελείωσε τη φάση πέφτοντας.

Το 0-3 στο 18′ ήταν το πιο γρήγορο προβάδισμα 3 γκολ για την Ατλέτικο από το 1950. Τα πράγματα, όπως αναμενόταν, ήταν πιο χαλαρά στο δεύτερο μέρος.

Ο Γκαμεϊρό στο 48′ είχε δοκάρι και δεν έκανε το χατ-τρικ και στο 65′ ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ πήγε με τον αγκώνα στον Χιμένες, είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Στο 72′ ο Ανχελ Κορέα γύρισε από δεξιά στον Τόμας Παρτέι για το 0-4, για να διαμορφώσει το τελικό 0-5 ο Φερνάντο Τόρες στο 91′ με τελείωμα από κοντά μετά τη σέντρα πάρε-βάλε του Φιλίπε Λουίς.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα